Разследването на предполагаемата руска намеса в американските президентски избори влиза в това

...
Разследването на предполагаемата руска намеса в американските президентски избори влиза в това
Коментари Харесай

Тръмп избухна срещу обвиненията по руската връзка в изборите

Разследването на хипотетичната съветска намеса в американските президентски избори влиза в това фаза – през днешния ден се чакат първите публични обвинявания и арести.

Си Ен Ен заяви в края на предходната седмица, че Голямото жури, свикано от специфичния прокурор Робър Мълър, е одобрил в петък първото обвиняване и през днешния ден може да бъде арестуван минимум един обвинен. Засега няма догадки за името му.

Заради следствието на „ съветската връзка “ американският президент Доналд Тръмп уволни някогашни шеф на ФБР Джеймс Коми и от началото на аферата твърди, че следствието е „ лов на вещици “.

Преди предстоящите през днешния ден събития, той избухна още веднъж в Twitter против някогашната си съперница на изборите – демократката Хилари Клинтън. Тръмп още веднъж отхвърли съветската интервенция и се опита да отмести фокуса на вниманието към обвиняванията към демократите, отбелязва Би Би Си.

" Никога не съм виждал такова единство и яд измежду републиканците заради неналичието на следствие против Клинтън за Фалшивото досие ", съобщи Тръмп в Twitter по отношение на изявленията, че щабът на Клинтън е платил за досието, свързващо го с Русия.

Той атакува демократите и за урановата договорка с Русия, упреква някогашния началник на ФБР Джеймс Коми, че е покровителствал Клинтън и недоволства, че " вместо с това, те се занимават с фиктивен " сговор ", какъвто не съществува ". „ Направете нещо! “, написа най-после Тръмп.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР